Jdi na obsah Jdi na menu

Školní rok 2017/2018

Příspěvky

Naši cyklisté se prali s větrem a deštěm

10. 10. 2017

Družstvo cyklistů ve složení Hana Krčmářová, Kateřina Ungerová, Marek Šnajdr a Matěj Laštovic se zúčastnilo dopravní soutěže Pohár starostů. V mohutném lijáku vybojovali krásné 16. místo. Děkujeme za reprezentaci školy!

M. Viková

 
Celý příspěvek

Den s fotbalem

19. 9. 2017

Všichni naši šikovní prvňáčci se dnes zúčastnili akce, pořádanou FK Náchod, "Můj první gól." Nastoupili jsme v plné síle, která nám, díky příznivému počasí, vydržela až do konce. S chutí jsme prošli všechna stanoviště, plnili úkoly a hráli hry. Celé dopoledne jsme byli "v pohybu". Děkujeme za pozvání, promyšlenou organizaci, dopravu, příjemné zázemí a drobné odměny, které rozzářily dětské oči. Fotogalerie...

V. Burdychová

 
Celý příspěvek

Naše účast na Kuronských slavnostech

17. 9. 2017

Na Kuronský slavnostech vystoupil náš školní sboreček pod vedením paní učitelky Štěpánkové a taneční kroužek vedený paní učitelkou Evou Poláškovou. Všem zúčastněným moc děkujeme!!! Bylo to super!!! Fotogalerie zde..

První školní týden byl pro taneční kroužek ve znamení "svižných rytmů" - svižně zareagovala děvčata, která jsou letos již na jiných školách a přidala se k našemu vystoupení (díky, holky!), svižně jsme si na mimořádném tréninku zopakovaly choreografii z minulého roku "Neřeš to! Setřes to!"  a potom jsme ji velmi svižně zatancovaly na náchodských Kuronských slavnostech. Velké poděkování patří všem děvčatům za nadšení, které  do tréninku a tance daly, děkuji také rodičům za vzornou spolupráci a pomoc v zákulisí.

Eva Polášková

 
Celý příspěvek

První školní den 2017/2018

11. 9. 2017

V pondělí 4. září jsme mezi sebou přivítali 25 nových prvňáčků. Přejeme jim, aby se jim u nás ve škole líbilo a rodičům dělali jenom samou radost. Fotogalerie...

 
Celý příspěvek