Jdi na obsah Jdi na menu

Školní rok 2019/2020

Příspěvky

Běh do zámeckých schodů

12. 11. 2019

Vybraní žáci 4. a 5. ročníku se zúčastnili závodu Běh do zámeckých schodů. Jako tým vybojovali ve své kategorii krásné 3. místo a získali putovní pohár. Dále se můžeme pyšnit vítězem kategorie A - chlapci, nejrychlejším hochem Jonášem H., který získal 1. místo. Všem běžcům gratulujeme a děkujeme za reprezentaci naší školy.

V. Pibilová

 
Celý příspěvek

Miniházená

12. 11. 2019

Zúčastnili jsme se prvního podzimního turnaje 6. ročníku  miniházené. Děti bojovaly ze všech sil a naše družstva se umístila na 3. a 4. místě.

J. Kohnheiserová

 
Celý příspěvek

Code Week

11. 11. 2019

Žáci se seznámili s roboty a programem, který umožňuje naprogramovat svícení, pohyb i různé zvuky robota. Všem se podařilo roboty naprogramovat, práce na pc je velice bavila. Myslím, že si ani nevšimli, že se učí.

G. Melicharová

 
Celý příspěvek

iQLANDIA

3. 11. 2019

1. listopadu se 3., 4. a 5. třídy vydaly do Liberce. Podzimní exkurze se vydařila. Cesta byla delší, ale všichni jsme ji zvládli. Ve  čtyřpatrovém vědecko - zábavném centru jsme si přiblížili vědu hravou formou. Velká science show byla plná zábavných experimentů z chemie. Viděli jsme chemické reakce, jejichž průběh byl doprovázen různými efekty - dým, oheň, záblesky, přesto o dobrovolníky nebyla nouze. Zajisté nezapomeneme na společnou fotografii otisknutou do pozadí našich očí. 

V. Burdychová

 
Celý příspěvek

Výběrové zjišťování výsledků žáků 5. ročníků

8. 9. 2017

V květnu 2017 byla naše škola vybrána do Výběrového testování žáků 5. ročníků - v republikovém srovnání jsme prokázali kvalitu a dosáhli mírně nadprůměrného výsledku. Kompletní výsledky zde...

Český jazyk - školní úspěšnost 64%    (republikový průměr 61%)

m01.jpg
Matematika - školní úspěšnost 69%    (republikový průměr 60%)

cj01.jpg

 

 
Celý příspěvek